Nej.. Är det Torsdag

  2012-11-29 / 11:39:09 / Mode / 2 KOMMENTARER

Skolan, en plats där folk kan dömas av både ungdomar och old people.

- Shkurte :)

Ah, vad tråkigt idag är det Torsdag den dagen som vi alla inte längtar efter. Varför, jo.. För att den är lång och tråkig, det är denna dagen då alla lektioner som suger kommer upp på schemat. Tyska, sy-slöjd, kemi, matte m.m. You get the deal :P Har också ätit mat, vilket var gott. Dessa dagar nöjer jag mig med ris, potatis eller ah.. Potatis. Nu ska jag fortsätta med.. Idk, något. CIAO!


Albanien - 100 år självständigt land!

  2012-11-28 / 22:43:32 / Mode / 0 KOMMENTARER

Att säga att man är en alban är som att säga att man är en kämpe. Då menar jag att detta landets folk har kämpat som dårar för att få det dom ville ha, ett självständigt land. Äntligen så har all krig inte varit för inget. Som sagt så spelar det ingen roll om man kommer från Albanien eller Kosovo. Det är precis samma sak. Länderna kanske inte är ett land tillsammans för världen, men det är den för albanerna(oss). Och jag är lycklig idag att kunna säga att jag är kosovoalban! Woho!! Grattis Albanien, nu har det varit 100 år sedan ni blev självständiga, sjukt stolt! Ser fram emot tills den dagen då Kosovo också varit självständiga i 100 år. Men jag kommer inte kunna uppleva det. Hallå 100 år! Jag är iallafall glad att jag fick uppleva den dagen då Kosovo blev självständiga. Iallafall så sitter jag och väntar på att Rita Ora skall sjunga amd blow up the whole thing :) !!!

GRATTIS MITT ANDRA UNDERBARA LAND!!! 100 vjet pavarsie! ;)

Bilder tagna från botasot.com


Albaniens nationaldag+träning=Perfecto

  2012-11-28 / 22:11:00 / Mode / 0 KOMMENTARER

Hellu, har för två timmar sedan tränat i en timma, duschade, åt och nu sitter jag och kollar på Albaniens 100 nationaldag. Är sjukt stolt, är man från Kosovo och inte Albanien så är man fortfarande från Albanien också. De är samma land fast sitter tyvärr inte ihop. Är verkligen stolt över Albaniens framsteg från all krig, hoppas att en dag Kosovo också ska gjort såna framsteg. Jag är också sjukt hyppad att se att Rita Ora var där, skitkul! Synd att man själv inte åkte dit. Too busy with school! Hon ska snart sjunga och det tänker jag inte missa

Oh, juste, idag så körde jag en extra hård träning eftersom att jag blivit bättre. Men det känns fortfarande jättesvårt eftersom min vänstra hand gör skit ont när jag tränar så jag försöker att skippa armhävningar och plankan. Nothing is impossible, but it's still not easy. CIAO!


So-prov+albanien

  2012-11-27 / 10:03:56 / Mode / 0 KOMMENTARER

Yeay, är i skolan och snart är det SO! Don't misunderstand me, är inte ett fan av so. Men vi ska få våra prov snart. Jag hoppas jag gjorde så bra i från mig att jag får A. Yepp, så högt siktar jag. Boom! Btw, imorgon är det albaniens nationaldag och jag är sjukt glad, plus så kommer dom fira att de varit ett land i 100 år. Min syster skulle åkt till Albanien men det hände massa onödiga saker. Andra ( de som inte är från detta land ) ville också få resa. Så de tyckte inte att det var rättvist. Iallafall är jag glad över Albanien, önska bara att de slog ihop Albanien och Kosovo. Vi talar ju samma språk. Och vi ligger precis brevid varandra on the map. Nu ska jag få mitt So-prov, Ciao!

Haha, så kul när läraren stavar mitt namn fel.


Starbucks - coffee of my dream.

  2012-11-26 / 15:16:04 / Mode / 1 KOMMENTARER

Hej, sitter här och dricker Starbucks Chocolate Mocha. Den är helt underbar rekommenderar den. Annars gör jag inget speciellt, läser lite och ska snart kollar på någon film. Vet inte vilken än. Jag har sett alla filmer över hela världen, förutom Star Wars, tänker inte kolla på den. Verkar ur dålig, vill inte slösa min tid på den filmen. Idag var det kompletteringsdag, jag kompletera hk( hemkunskapen) och bild. Mer hade jag inte, inte vad jag kommer ihåg iallafall. Idag blir det att göra klart för min redovisning på tyska imorgon. Är sjukt hyppad! Whoa, fast hoppas att jag inte glömmer det. Brukar alltid glömma bort saker. Ska hinna göra klart min profilbild från bilden också innan det blir mörkt. Och träna ska jag göra, fast jag har enorm stor träningsvärk. Jaja, nog från mig, Ciao!


Sleepover ;)

  2012-11-24 / 23:09:43 / Mode / 0 KOMMENTARER

Yeay, idag ska mirre sova över hos mig. Det ska bli ska bli kul, vi har ju redan ätit godis, popcorn, kollar på film, jag har tränat och så har vi ätit mat. Vilket är det bästa med hela dagen ! MAT, I love food. My number one priority :) Gud, vad jag hoppas att jag stavade det rätt. Och så ska vi göra andra saker. Vet inte än, typ äta glass eller något :P För nu vet jag att vi bara ska kolla på film, snacka och sedan sova. Jag är så himla trött speciellt efter träningen :)
Nu ska vi fortsätta att ha kul! Ciao ;)


Late Day

  2012-11-24 / 20:05:00 / Mode / 0 KOMMENTARER

Hello, sitter här med Mirre och kollar på friends with kids, verkar som en jättebra film. Som vanligt så är jag igång att börja blogga mer. Som sagt har jag inte kunnat blogga så mycket. För att på det förra inlägget skrev jag att jag inte skulle kuna pga SKOLAN. Jag går i nian så alla betygen som jag får i skolan är viktiga. Last chance for awesome grades! Ville bara berätta att för en vecka sedan firade vi min syrras födelsedag, vilken var skitkul! Vi åt massa godis, kollade på film, och hela familjen samlades. Så det var inga mobiler eller några elektroniska maniker någonstans. Har också tränat idag både ab and butt training. Ganska bra träning, kan knappt gå, mina ben och rumpan värker. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen är för trött på att skriva. Jag skriver faktiskt varenda bokstav fel, om jag försöker skriva fel blir det "del". Så irriterande. SEEYA!


Double weeding!

  2012-11-18 / 21:03:33 / Mode / 0 KOMMENTARER

Hejsan! So sorry att jag inte har skrivit, men jag kommer inte kunna göra det. Det är fullt upp med plugg och jag kommer inte kunna fokusera på både bloggen och skolan. Men kommer fortfarande att blogga när jag är i skolan. Men vi har 10 min eller 5 min rast. Och sedan är det att gå hem äta och börja plugga. Haha, mumieliv, nothing good exiting happens. Försöker verkligen att skriva, men ibland så går det helt enkelt inte. Jag hoppas på att skriva mer.

Just nu kollar jag på en film som heter Double Weeding, verkar ganska bra. Typisk romantisk film, att är bra i början, skitmycket bättre efter 30 min och sedan i mitten av filmen är allt dåligt. Och på slutet är de kära och lever lyckligt för alltid. PERFECTO!! Boom :) SEEYA!


Skolplugg och massa annat

  2012-11-17 / 12:36:09 / Mode / 0 KOMMENTARER

Hellu! Nu är det äntligen Lördag och jag är fri från skolan, fast inte från plugget. Igår hade jag iallafall matteprov och jag kunde inte skriva på bloggen då. Var upptagen ville inte fokusera på annat. Men idag är jag igång igen. Iallafall, nu känns det som att jag har jättehög press på mig. Massa prov som vi ska hinna gör och det är bara 3 veckor kvar till jullovet. Detta har bara blivit så oplanerat... Det har aldrig varit så tajt först har vi skola i mer än en månad, sedan sportlov och sedan skola i 5 veckor och sen lov!! Jag gillar inte skolan men man kan inte ha ett lov efter bara 5 veckors skola emellan.. Tänk er att jag har kemi, fysik, tyska, SO, eng, svenska, hk som jag ska hinna lära mig detta och ha prov på detta. Och det är bara 3 VECKOR kvar! Det ser inte ut som att det är mycket. Men det är det. Speciellt för en vecka :P tänk att man ska lämna massa inlämningar fast man egentligen måste plugga på den tiden... Ska försöka att inte tänka på det, SEEYA!


Twilight-breaking dawn part 2

  2012-11-14 / 19:00:00 / Mode / 0 KOMMENTARER

Nu gäller det! Snart ska jag gå och kolla på BREAKING DAWN PART 2! Sista filmen, gud så peppad jag är. I feel like dancing :D sjukt glad eftersom jag längtad tills denna dag. Det har också en annan tjej. Min syster, det är hennes födelsedag, grattis Tina som nu fyllt 17 år! Ah, så läskig, snart kommer hon flytta ut och jag kommer inte kunna snacka med mina storasyster. Och ha the long talks, när man behöver hjälp. Fyfan vad jag älskar min syster! såklart så bråkar vi men våran relationer är så himla stark! :)
Hoppas också att vi ska ha kul idag, liksom det är den sista filmen, av twilight! Och sedan så kommer den aldrig komma tillbaka, det är kul att äntligen få se den sista filmen, fast samtidigt är det tråkigt att den aldrig kommer tillbaka... Har också ryktat att slutet kommer vara en twist! Det kommer inte vara som i boken.
Aja, nu ska jag göra mig redo och mer.
SEEYA!


The real life of ME

  2012-11-13 / 15:51:11 / shopping / 0 KOMMENTARER

Hejsan!
Nu sitter jag och kollar på The Real Housewifes Of Beverly Hills. Finns så många real housewifes... Men tror att det var denna. Jag har iallafall precis kommit hem från gymnasiemässan. Jag tog detta seriöst eftersom att jag verkligen vill veta vad som är bra att välja. Eller vad jag vill välja. Men allt verkade vara oplanerat. Sinclair var ganska litet. Och eftersom jag hade mina jeffrey campbells på mig idag. Så trampade allihopa på mina skor var så nära på att flippa ut! Känner inte du också att när du har på dig nya skor så plötsligt trampar hela världen på dom! Rage... Idag så ska jag äta, plugga och sedan sova :) my plans !

Juste, jag tycker att alla ska ta sig sin tid och anmäla sig på http://gratisbio.se :) skitbra! Och om ni anmäler er idag, så får ni 7500points helt gratis :)SEEYA!


Cupcake Love

  2012-11-12 / 17:50:23 / fritid / 0 KOMMENTARER

Hejsan! Eftersom jag nyss har börjat blogga, så kanske inte ni vet hur mycket jag älskar alla olika sorts bakelser. Som tillexempel cupcakes och donuts. Så himla gott!! Det typ dreglar i munnen på mig! Kan inte sluta tänka på hur gott det är. Onyttigt och mycket socker och fett. Allt sånt! Men ändå så himla gott! Who cares, det går att träna bort ändå so no problem! In love :D <3 kommer aldrig glömma bort när mina kompisar emilie och linnea gjorde cupcakes, med strössel och grädde (hela alltet=allting). Such an awesome day ;) slurp, slurp! :P
Have an awesome day :D

Bilderna är från hd wallpaper (app) och från en blogg :)


Tidsinställt inlägg

  2012-11-12 / 17:00:00 / fritid / 0 KOMMENTARER

Tjena! Här sitter jag nu och läser min so far favorit bok, The perks of being a wallflower :D Så bra! Älskar att Logan spelar killen (huvudrollen) i filmen. Har inte sett filmen, men kommer att göra det efter att jag har läst ut boken. Det kommer inte ta så lång tid med tanke på hur mycket jag älskar boken. Har redan läst jättemycket av boken. Det brukar inte vara så att jag läser böcker. Men detta får bli ett undantag, den är helt seriöst jättebra. Saker liksom händer direkt i början av boken. Rekommenderar att man ska läsa boken, inte i på svenska utan på engelska. Det känns mer dramatisk när man läser på engelska. Det blir mer känslor och annat. Det tycker jag iallafall. Men kan man inte engelska så är det synd, för att allt är så mycket bättre. T.ex. vacker på svenska, låter bättre på engelska, beautiful!


Gästinlägg

  2012-11-12 / 11:45:02 / fritid / 0 KOMMENTARER

Tjena! Nu är det Lina som skriver. Sitter här i skolan med två fina tjejor (ja Shkurte med) och bara tar det lugnt. Ganska skönt att ha en timme innan nästa lektion såhär på måndagen när man är sjuukt seg...
Här kommer två söta bilder på min fina vän! Puss!!


Vinna eller försvinna

  2012-11-11 / 12:50:00 / fritid / 0 KOMMENTARER

Nu är det söndag och jag sitter med mina småsyskon och kollar på filmen Brave. Haha! Älskar disney filmer, vet inte varför. Påminner mig om min barndom. Efter filmen måste jag sätta mig och plugga och göra klart tyska och engelska arbete, som jag har tills på Måndag! Igår hann jag aldrig lägga ut något inlägg, var upptagen med att göra klart tyska, träna och hade lite tjejkväll. Så vi kollade på filmer och snackade (girltalk). Mer gjorde jag inte, juste pluggade till matteprovet som min klass ska ha v.46 :) Så denna veckan har varit mer sitta hemma eller att vara med kompisar. Tråkigt sometimes också. SEEYA! 


Save me one last time.

  2012-11-09 / 20:30:00 / fritid / 0 KOMMENTARER

Är i gården med några kompisar och kollar på x factor. Det har liksom blivit som en grej nu. Att samlas och kolla på x factor varje fredag. Men några drog sig ur. Men jag, jag drar mig inte ur:) har varit hemma varje dag förutom i onsdags. Vill heller inte spendera så mycket tid hemma. Så tänkte dra mig ut. Ah, nu ska jag fortsätta kolla på x factor. Så synd att Oscar Zia åkte ut :/ Men Andreas vet att han måste ta ut dom bästa så att hans team ska få en större chans att vinna! SMARTASS! :D SEEYA!

Så alla vet så bjuder jag på en gammal bild med söta EMILIE ;) !


New in: Peace lightning top!

  2012-11-09 / 17:10:00 / fritid / 0 KOMMENTARER

Kolla vad som kom hem i posten idag! Ganska glad, eftersom att jag har väntat så himla länge nu. Två veckor tror jag! Blev skitirriterad! Men nu är the top här. Prövade den och den passade helt perfekt. Kostade ganska billigt. Nu har jag inget jag vill beställa mer, bara skosnören, många har sagt att kvaliten är bättre på dom. Juste! Skor ska jag kanske också beställa, vill inte avslöja än vilka skor det är. Eftersom att jag inte är helt hundra på om jag ska köpa dom( till balen alltså). För egentligen vill jag ha mina jeffrey campbell, de är så bäst. Men det kan bli för varmt. Har testat dom och de har inte känts för varma. Aja! Jag älskar iallafall både klänningen och toppen :D SEEYA!


F•R•I•E•N•D•S på G!

  2012-11-09 / 16:57:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hejsan! Kollar på F•R•I•EN•D•S awesome! Haha, vad annars ska jag göra på en fredag. Som sagt vill jag chilla tills alla prov och sånt börjar och allt pluggande. Jag vet heller inte om jag kommer ha tid att blogga. Men jag kommer uppdatera inlägg så mycket jag kan. Fredagar är verkligen bäst, vet inte varför. helt enkelt bara GREAT! Jag kom hem för en stund sedan åt lite mat och kollade på det nya avsnittet på serien Glee. Gillar den nya säsongen med massa nya människor (snygga och söta och helt underbara) människor. Nu ska jag fortsätta kolla på F•R•I•E•N•D•S! SEEYA!


Hur kan man välja att vara själv!?

  2012-11-08 / 21:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tjena! Nu är Twilight på tv och den är as bra! Fast trodde att det var breaking dawn part 1 som skulle spelas... Haha! Kommer knappast ihåg hur många filmer det är! Jag har precis iallafall duschat efter träning och nu ska jag slänga i mig lite mat. Vet någon vad som är bra att äta efter träning? För det vet jag inte? Vill bli nyttig också, fast godis och skräpmat går aldrig bort! NEVER! Hehe :P Jag tänker fortfarande på att göra cinnamon challenge men har inte hittat någon att göra det med! Liksom vem vill stå och göra den själv.. That's too boring!
Det är en annan sak jag inte förstår, varför folk vill gå runt och vara själva... Typ gå till gymmet(själv), gå och springa(själv), ta en promenad(själv), gå till stan/köpcentrum(själv) m.m Varför själv? Du har nog säkert folk som gärna vill gå och göra några utav dessa saker med dig. Jag känner nog så för att jag har spenderat mer än hälften av mitt liv med att vara själv. Hatar att vara själv! Därför väljer jag att inte göra något alls om inte någon kompis vill med. Känner inte någon såhär ? Ingen?!

Nu ska jag fortsätta kolla på Twilight ! :)


Den är påväg.

  2012-11-08 / 18:45:00 / fashion / 0 KOMMENTARER
Haha! Här sitter jag och kollar på vänner. Som jag sa att jag skulle göra! Juste, idag fick jag äntligen ett mail från nelly.com , de har nu skickat min peace top och den kommer snart. Har väntat ivrigt på att de ska skicka iväg den. Skickade ett litet irriterande mail för några dagar sedan, så hon/han har nog sagt till dom i lagret att skynda sig. Har väntat så sjukt länge på att de ska skicka toppen. Behöver den verkligen!

Har nu i skolan börjat göra en hippieaktig ryggsäck. Så himla fräck! Älskar de engelska och australienska tyget. Awesome!:D Kommer visa er resultatet när jag är klar. Det kommer inte ta lång tid jag är ganska bra på att sy.


Babybrother

  2012-11-08 / 17:15:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hejsan! Kollar just nu på film med min lillebror, först var det hotell gyllene knorren och nu 101 dalmatinerna :D jättbra, har aldrig sett den. Jag och min brorsa har en bra relation mellan varandra, han gillar att kolla på filmer med mig och sova i samma rum. Han är trots allt min enda bror som jag älskar så himla mycket! Idag ska jag iallafall träna nike training, duscha och sedan kolla på TWILIGHT 3. Det är ett marathon på kanal 5 så varför inte. Älskar föresten alla disney filmer så himla bra, älskade dom när jag var liten och gör det nu också.

Annars är det inget annat som jag har tänkt att göra. Vänner kollar jag på alltid om jag kan squisaaa in det på dagen...


Sleep (and food) for a teenager is like money for an adult

  2012-11-07 / 20:45:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hello! Är det bara jag som blir så himla trött efter jag ätit mat. Det känns som att det ända som behövs är en säng eller soffa för att få mig att somna... Idag blev en hyfsad bra dag. Speciellt eftersom att jag och Monda bestämde oss för att dra ut och göra något. Vi köpte FÖR mycket godis. Så ska ta med mig lite till skolan så jag får slut på det någongång. Imorgon kanske jag ska ta på mig mina Jeffrey's till skolan. Vill visa dom för min kompisar som har frågor om dom. Men jag fick faktist skoskav så har inte kunnat ta på mig dom. Skolan känns lite för mycket, för att ha på sig dom men YODO!
Jag och Monda drog också till Mcdonald's efter att ha bowlat, vi tog bara glass och drog oss sedan hemåt. Hon stannade här ett tag, sedan drog hon hem. Nu sitter jag bara och myser och kollar på Twilight på kanal 5 ;) Älskar denna mysig och sköna tröja!

Hoppas ni alla haft en helt underbar dag! SEEYA!


I bowlinghallen!

  2012-11-07 / 18:35:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu sitter jag här och käkar ganska mycket godis, med min kompis Monda! Vi tänkte ta en liten paus från att bowla, så att jag kunde skriva mitt inlägg och äta godis. HEHE ;) det går inte så bra just nu, vi missar nästa alltid, men jag har 41 poäng och monda har 35 poäng. Det blev krångel när jag skulle hyra bowlingbannan, min pappa hade glömt fylla i mitt bankkort med pengar. Så kände mig som en idiot, och mannen som jobbade där ville se mitt leg så han visste om jag var 15 år eller inte. Btw, jag ser väl inte ut som en 18 åring?! Jaja, nu måste jag fortsätta bowla. SEEYA!


FF=friends forever!

  2012-11-07 / 16:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hejsan! Kollar just nu på friends, jag har börjat med ett friends-marathon. För er som undrar varför jag kollar på friends hela tiden. Den är så rolig och får mig alltid att må så himla bra. Idag, så ska jag bara göra några matte-tal så att jag kommer ikapp. Annars vill jag bara "chilla", för att efter denna veckan kommer det alltid vara läxor och prov m.m. Kommer kanske gå ut med mina vänner eller dra till torp. Vill hitta på något :)


New in: club L , drape oneshoulder dress!

  2012-11-07 / 11:47:09 / fashion / 1 KOMMENTARER

Godmorgon! Sitter i skolan just nu, väntar på att fysiklektionen ska börja. Har skitont i magen världens värsta värk! Har ont efter träningen igår. Nike training bäst träningen ever! Om man gör denna i två månader så ser man helt perfekt ut, speciellt magen. Fast resultat får man efter 1 vecka, beroende på hur mycket man tränar. Jag tränar iallafall 3-4 gånger i veckan. Lite för mycket, men det är bara nu i början jag kör hårt.

Juste min klänning från http://nelly.com">nelly.com kom igår, jag gick och hämta den och provade den. Den passa ganska bra, och som tur så passade den mig perfekt. Lovely Dress:)

KISS


Jag vill ha såna vänner♥

  2012-11-06 / 18:04:00 / fashion / 0 KOMMENTARER

Hej! Jag sitter nu och kollar på lite bloopers av friends tvär kul! Hahaha, det är så himla svårt att inte skratta, förstår inte hur de klara av det! Hur kunde ens göra klart serien. Den har för mycket humor. Älskar Joey, Chandler och Phoebe mest utav alla. De är FÖR ROLIGA helt enkelt!

Jag ska snart iallafall hämta min klänning som jag kanske ska ha till balen. Vi får se det helt enkelt, om jag gillar den. Hoppas verkligen på att allt har levererats rätt så som det skulle.

Jag ska också fixa min design också, är inte nöjd med den jag har, är ganska tråkig och mina annonser går inte att få plats i. Är urkass på att fixa designer och sånt...

KISS♥

Detta var resultatet jag fick på so-provet på religion!

Detta fick jag på tyska provet :D
 

 


Guten Nacht

  2012-11-05 / 23:03:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Godnatt, alla som läser detta. Efter en lång och tröttsam dag ska jag gå och lägga mig. Är det någon som känt att man alltid säger till sig själv "idag, ska jag lägga mig tidigare(21.00)" och så lägger man sig den dagen t.ex. 23.00!
Jag förstår inte varför vi gör så. Vi alla vet hur svårt det kommer vara att vakna upp nästa dagen och kliva ut ur sängen som är varm och skön. Det känns verkligen som att när man kliver ut ur sängen kommer man till Antarktis! It's so cold! Varför just på morgonen!! Det är då det ska vara varmt och skönt. Sen på helgen när man vaknar är det varmt, då väcker jag mig plötsligt vid 9:35! I MEAN WHAT?! Det är ju då jag ska sova länge... Det är nog något som allt har stört mig allmänt bara:) Jag hoppas att det inte är så för er andra :D Fast oftast sover jag längre faktist men ibland kan det vara så.

Hoppas alla har haft en grym dag och inte kastat bort den(som jag)! :)

KISS<3


Roliga prylar och skor

  2012-11-05 / 22:19:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hittade en jättebra internetsida att köpa roliga och fräcka prylar. Till t.ex. Iphone och coola nattlampor m.m. Steve Madden har också kommit ut med helt nya och fräcka skor, de heter LEMORRE! Skitsnygga verkligen, med
Spikes och allting, de har verkligen kommit på helt nya grejer till skon.

Sidan till Steve Madden: stevemadden.com

Sidan till de coola och roliga prylarna och skalen: os-gen.com

KISS<3

Dessa skalen är ganska trendiga just nu. Både Hanna(pretty little liars) och Serena(Gossip Girl) har dessa skal. Så de är gamska på G nu.  

 Dessa heta skor heter Lemorre platform pumps och märket är steve madden som också är ganska trendigt att ha på sig.

Roliga och söta cups som man kan fylla på med varm och skön choklad och så kan man bara stänga locket och allt varmt håller sig inne. Det är sött och användbart.

Keep calm and carry on skal, älskar dessa skal, har själv inte kunnat köpa en för att jag inte visste vilken sida jag skulle hitta detta skalet någonstans.

Dessa långa pinnar är hållare som man ska använda för att kunna hålla i någonting som t.ex. i detta fallet är en laddare. Jag tror vi alla vet att detta verkligen behövs, annars krånglar sig laddarna och man brukar oftast tappa bort den. Jag tyckte iallafall att detta var en riktigt fräck och cool ide. Är så förtjust i den lilla bruna björnen. 

 


Måndagar är så tröttsamma

  2012-11-05 / 19:56:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Godkväll! Nu sitter jag och kollar på någon konstig film (bridesmaids) som verkar awesome på viaplay.se. Än utav mina favoritfilmer eftersom att den är fylld med massa humor, en irländsk person och... massa HUMOR! En väldigt bra film som jag rekommenderar för alla er att läsa. Dagen är snart slut och jag ska nog inte göra något speciellt. Vill bara vila mig lite inför hela denna veckan. Finns en massa att göra och bearbeta som t.ex. Svenska (krönika), som jag ska göra klart för imorgon och alla fick den idag. Goodbye, nu fortsätter jag att kolla på BRIDESMAIDS.

KISS<3

Dagens outfit och en vacker bild på mig! :P


Mcdonald's

  2012-11-05 / 14:43:19 / / 1 KOMMENTARER

Goddag! Nu sitter moi i Mcdonald's with my friends. Äter inte så värst mycket eftersom jag ätit för minst 2 timmar sedan. Jag ska ändå äta sen när jag kommer hem så känner inte för att äta så himla mycket just nu. Vi tjejer är i stan just nu för att vi ska Fylla i några saker om varor hur mycket de kostar och en massa sånt. Hahaha, skittråkigt! Men det är väl kul att göra det med kompisarna. Fast jag hade hellre viljat vara beyonce och vara på scen och sjunga för miljoner personer. I WISH! Fast inte igenom illuminati och massa sånt. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.

KISS<3

Do you like my beanie?


Mina förväntningar för dagen

  2012-11-03 / 19:06:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan!
 
Idag har det varit en underbar regning och blåsig dag :P Hehe, my irony.. Som sagt var dagen en helt lugn och still dag. Fast snart ska jag hjälpa mamma med tvätten. I kind of owe her that.. Angående nelly beställningarna jag har gjort så har jag inte fått klänningen eller toppen är. Jag har skickat ett mail till dom där jag frågade om kläderna ens skickade påväg hit. Det är som att allt liksom är försvunnet, ganska komplicerat, nog för att kläderna var på rea så kanske de väntar med rea varor och skickar ut hel betalade varor först istället. IDK, riktigt confused, för att Jeffrey Campbell's fick jag efter två dagar. Nu ska jag iallafall fortsätta min långtråkiga dag, stil no life and stil no singing career (my goal in life).
 
KISS♥
 

Äntligen är det Lördag

  2012-11-03 / 15:58:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
goddag! Nu sitter jag här helt lugn, kunde inte skriva imorse för att jag var upptagen med att städa min garderob, mamma blev lite sur när hon såg min garderob... Så jag städade upp och gjorde fint, fixade plats för mina vackra skor. Jag tror att jag kommer snart att göra en video, där jag visar upp mina skor, vad tycks? good or bad?!
Idag har jag inte tänkt att göra så mycket, eftersom att jag inte har ett liv. Men jag hoppas på att jag får ett snart. Ett liv för mig : jättebra betyg, göra massa roliga saker, uppnå sin mål (bli sångerska), åka utomlands(mer), och festa lite grann(no alcohol though). Jag vill göra en massa saker, love och sånt har jag redan, syftar på familj och vänner då.
 
Mamma kom hem med världens största kringla och wienerbröd, mohaha!
 
KISS♥
Jag var ju också på prao i ett dagis där jag fick massa fina grejer, detta är grejerna jag fick. 
Min fina garderob färdig och klar!

Sista dagen på prao

  2012-11-02 / 14:49:22 / / 2 KOMMENTARER

Hejsan! idag är det den sista praodagen, sen ska jag hem. Ingen mer prao! LYCKLIG! Idag tror jag att jag får min klänning för det brukar ta 1 dag för dom att skicka den på nelly.com. Jag undrar också om det finns andra bra mode sidor, där man kan beställa fina kläder! Då kan ni gärna skriva det i kommentarsfältet, behöver verkligen veta.

Är helt slut nu faktist, jag är mätt också ;) När mer folk läser min blogg har jag tänkt att göra truth or dare videos. För det är liksom inte kul att göra videos som ingen kanske ser. Jag har också tänkt att göra shoutouts, så bloggare som vill ha en SHOUTOUT säg till!

KISS<3


Kanelbulle bakning

  2012-11-01 / 19:41:53 / / 2 KOMMENTARER

Yeay! Nu har jag och Belle bakat kanelbullar. De blev skitgoa! Lovely cinnamonbuns, tror dom heter något sånt. Eftersom det är kanel=cinnamon och bullar=bun. Jag tänkte göra cinnamon challenge, men ville absolut inte göra den själv. Mina kompisar är tråkiga och har ingen livlig fantasi! Det är liksom dött i deras hjärnor. Därför behöver en sjyst och skön person som gillar att göra CRAZY STUFF!

KISS<3


Överraskningen♥

  2012-11-01 / 17:32:00 / fashion / 2 KOMMENTARER
Nu kan jag äntligen berätta min stora överrasking !♥ Jag har beställt en balklänning (tidigt, i know) och en sjukt snygg peace top. Jättefina saker där, de kommer nog imorgon eller överimorgon. Men om klänningen kommer imorgon så väntar jag med att lägga ut bilder osv. tills toppen kommer. Är ganska peppad eftersom jag vill se hur allt ska passa. Skorna (jeffrey campbell) med klänningen, nu när det blev allt bara bättre.
Såhär glad är jag!!
 
KISS♥
Skitsnygga, kommer snart hem i posten!


Praodag 4 på Cactuz

  2012-11-01 / 14:54:53 / / 0 KOMMENTARER

Nu har jag fått gå på rast och äta mat (gratis)! Det var supergott som vanligt, hade jag varit tvungen att betala hade det blivit 75 • 5 =? Orkar inte räkna ut något just nu. Är helt slut efter att ha varit vaken till 03:30 på natten för att fixa bloggen och en massa annat.

Igår la jag också ut en ny profilbild på fb! OCH GISSA VEM SOM KOMMENTERA!? BAILEY DENYER :O för er som inte vet är bailey en youtuber från storbritannien. Dessutom är han snygg och söt. Så jag kunde heller inte sova pågrund av det. Skitglad blev jag! Kolla in honom på youtube! :) han brukar också ha livestream på fredagar tror jag... Younow.com (där livestreamar alla andra youtubers också som, jacksgap, Casparlee m.m).

Nu är iallafall praodag 4 klar, ska hem nu och vila kolla på serier. Har en hemlis att berätta! :D

KISS<3


Praktik på cactuz

  2012-11-01 / 09:56:05 / / 0 KOMMENTARER

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg till min praoplats. Nu är det bara två dagar kvar, och sedan är det helg och sen skola. Är helt slut, mina ögon ser drogade ut och jag vill bara åka hem och lägga mig i min REALLY SOFT bed. Men ne, nu ska jag gå och prao. Det suger! Jag får aldrig sätta mig på rumpan för att det kan se RUDE ut, och för att de behöver mig också. Ah, nu är jag framme!

KISS<3


BLOGKEEN!!

  2012-11-01 / 01:20:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
shizz.blogg.se
 Jag har också skaffat blogkeen till de som vill följa mig, jag följer alltid tillbaka :D Bara säg till ! älskar att kolla på bloggar ;)
 
KISS♥

Jeffrey Campbell - black lita shoes♥

  2012-11-01 / 00:41:00 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
Här är en massa bilder på moi, som jag tog efter jag köpt de snyggaste ÄKTA Jeffrey Campbell lita shoes! De kostade mig 1738:- och jag köpte dom via http://www.nelly.com. Jättebra sida, fast synd att fakturan kostar 39:-, tycker faktist det är dyrt. Fast jämfört med http://www.phonehouse.se, där kostar det 100:-. Ganska mycket för att typ köpa ett skal... Jag är iallafall riktigt nöjd men mina skor som jag köpte, kom ihåg, köp alltid en storlek större än vad din fot är (39 ist för 38). Nu måste jag lägga mig, godnatt.
 
KISS♥
 
Lovely Jeffrey♥
Massa coola bilder som jag tog med en nikon kamera!