Ugly Betty + Träning = Dreamy

  2012-12-16 / 20:36:24 / Mode / 0 KOMMENTARER

Nu har jag tränat klart, ätit och nu ska jag sätta mig och kolla på gamla avsnitt av ugly betty, och sen så måste jag läsa en bok jag låna (personer du kanske känner). Jag gillar Ugly Betty så bestämde mig för att kolla på alla avsnitten om igen. Haha, så himla bra, hatade att de avslutade showen. Den var så bra, för att den visade hur vanliga människor också kunde komma långt. Många fler olika skäl, men detta är den största.

Träningen gick så mycket bättre än vad de har gjort innan vet inte varför. Kände mig helt totalt "ready for training". Jag har tränar ganska länge nu, så jag har börjat få workout rewards som typ ab and butt workouts which that I love.

Ciao!


Söndag dagen innan Måndag

  2012-12-16 / 14:36:37 / Mode / 0 KOMMENTARER

Goddag, just nu sitter jag hemma och kollar på Tingeling - Älvornas hemlighet, verkar bra. Min lilla syster älskar den filmen så tänker också kolla på den. Men den är faktist bra, skitroligt. Hehe, idag ska jag också kolla på glee och 90210, 90210 är en utav mina favoritserier, vet inte varför men den är så jäkla bra. Awesome thing! Idag ska jag också träna, tränar varannan dag med hjälp av en app som heter Nike training. Jag gör oftast ab and butt workout som är en halvtimma, och sen gör jag någon annan träning som t.ex. sweat+shape. Detta har hjälpt mig att hålla min kropp i form, speciellt nu under tonåren, då det är bäst att träna dans, styrketräning, basketboll, fotboll m.m. Jaja, nu ska jag fortsätta med att kolla på filmen. CIAO!


Long time!

  2012-12-13 / 22:34:56 / Mode / 0 KOMMENTARER

Okej, nu har jag ingen ursäkt för att inte ha skrivit på bloggen. Det har inte hänt så mycket förutom att förra veckan var det KAOS, med prov och arbeten. Fick B på mitt SO arbete, sjukt glad! Det har kommit ut många nya viral videos, såg på orrar, orrar, orrar, hahaa! Var en ganska rolig video, det är kul och kolla på. Men tjejerna tar inte nya bilder på sig själva i bikini på vintern utan det är gamla sommarbilder. Det är inte irriterande kanske för att jag inte irriterar mig på sånt, jag har heller inte lagt ut sånt på mig. Snart är det jullov!!! Ah, jag vet inte vad jag ska ha på mig till julavslutningen, jag ska stå på scen så jag vill ju se bäst ut ! Framför 600 elever :p usch!! Nervös :p vet inte ens vad jag ska göra på scen.

Mer saker som har hänt är att jag skadade min arm ganska hårt, så fick gå runt med ett bandage, haha, min mamma tog plastfolie runt min arm och i va lök, så att armen skulle inte bli större utan mindre. Nästa dag när jag tog bort plastfolie och löken i så duschade jag, tog bodylotion 5x och sprejade parfym. Hjälpte som tur;) Juste Awa vann X-factor. Jag var och skugga saspint(samhäll spint) inrikting engelska typ, idag så har jag bara chillat, why? BECAUSE I DESERVE IT! Efter all plugg så tänker jag bara vara lugn och träna, shoppa och gå ut med vänner, utan att behöva bry mig om provet nästa dag. wiho!! Nu ska jag fortsätta min vardag, CIAO!