Byt ut din snabbmatskedja!

  2013-01-30 / 16:57:33 / Träning / 0 KOMMENTARER

Hejsan!

Nu sitter jag här på Mcdonald's och äter Subway macka. Min kompis ville äta i Mcdonald's. Men jag gjorde ett nyttigare och godare val! Jag älskar Subway så himla mycket! Man blir mätt av den också, så himla underbart. Visste ni också att det tar 20 min för magen att "veta" om "den" är mätt. Bra fakta där! Nu vill jag äta min macka innan jag svälter.

Byt ut snabbmatskedjan Mcdonald's mot Subway! Om ni vill veta varför kolla på filmen Super Size Me.

Take Care,
S!


Att äta bra godis istället för dålig.

  2013-01-28 / 18:29:00 / Träning / 0 KOMMENTARER

Medans mina syskon äter chips, popcorn och godis, valde jag att äta fruktsallad, fast jag ville bara ha clementiner och bananer i salladen. Älskar den smaken! Rekommenderar den till alla människor där ute! Haha, fast jag har det väldigt svår för att motstå allt det goda som mina syskon äter. But I can make it! :) Men det är okej att äta chips någongång bara det inte är varje vecka.. Det blir bara svårare att förlora fett, som man inte vill ha! Vi håller på att kolla på en film på tv, disney XD och Disneychannel, fast de är inte som de var när jag var liten. Saknar de vackra serierna (Hannah Montana, That's So Raven, Magic Of Waverly Place och The Suite Life Of Zack And Cody)!! :D

Take Care,
S!


Bra tips för att byta dålig kost mot bra kost!

  2013-01-27 / 16:42:00 / Träning / 1 KOMMENTARER

Hejsan!

Att äta är det bästa med dagen om jag inte en dag bor i New york, då kommer det vara att vakna upp in NEW YORK! Haha, dagdrömmer, men nu till att äta. Jag gillar att småäta men har försökt sluta med det eftersom jag tränar och vill ändra min dåliga kost till en bra. Som jag faktist har lyckats med, t.ex. inga vita bröd, om det blir godis så blir naturgodis, typ 1 gång i månaden. 


7 tips till en bättre kost:
1. Ät inte så mycket bröd, om det blir bröd så ät mörkt bröd m. nötter.
2. Ät mer till frukost än till lunch och middag.
3. Drick alltid vatten innan och efter varje måltid.
4. Försök att sluta med godis, speciellt om du precis börjat träna. Byt istället mot frukt.
5. Ät sallad till allt, fast inte likadan sallad till varje måltid.
6. Försök att inte äta så mycket smör på mackor. Ibland kan man ta för mycket för smaken, men det smakar ändå.
7. Fisk och kyckling är bra fast inte mer än 1-2-3 bitar, beronde hur stora de är.

Hoppas att ni tycker om mina tips, har ni några frågor lämna dem i kommentarsfältet :D!

Take Care, S!


Training Inspiration!

  2013-01-27 / 14:31:00 / Träning / 0 KOMMENTARER

Att träna är ett stort del i mitt liv, men jag behöver lite inspiration och det brukar jag hitta i bilder t.ex. på nyttig mat, abs och ben. Så här får ni se en liten del av mitt inspo:)

Take Care,
S!


Morgondagens planer!

  2013-01-27 / 14:22:00 / Träning / 0 KOMMENTARER

Goodmorning!
Nu har jag ätit frukost och gjort mig redo för dagen! Idag blir det att kolla på tv med familjen och ta det lugnt, och sen blir det att träna styrketräning. It's So Awesome! Jag har sen jag börjat tränat i 4000 min! Kan ni fatta det, jag har klarat det ganska bra förutom när jag var utomlands. Men då simmade jag:P

Bikbok har fått in ganska snygga kläder speciellt kläderna med USA flagga på!

Take Care,
S!

I have a true love it's called Cupcake love!

  2013-01-25 / 17:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Take Care, S!

PV BODY!

  2013-01-25 / 17:21:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
 
Hejsan!
Nu har jag hittat en jättebra tränings sida där du kan köpa en hel outfit för 320kr. Det är billigt jämfört med hur mycket det brukar kosta att köpa en hel outfit med sportkläder.. Inte bara att det är billigt utan också får du en outfit som du själv, typ valt. T.ex. Först måste du göra ett quiz där du ska svara om vad/vart du gillar att träna. Sedan kläd val, det är jättefina kläder där! Det finns många youtubers i USA som beställer därifrån just för att det är bra och de matchar din smak. Man får också outifts varje månad i posten. Jag har inte klurat ut hur det hela funkar än, men det verkar sjysta priser och kvalitén är perfekt! 


Take Care,
S!

Mitt quiz visade detta svaret och så fick jag de rätta sportkläderna för mig, ska nog beställa de!

Http://pvbody.com

Sista Lektionen För Dagen!

  2013-01-25 / 14:21:00 / Skolan / 0 KOMMENTARER

Thank god!
Sista lektionen idag och sedan ska jag hem och DANSA! Ahahaha, nej.. Men jag ska gå hem kolla på tv eftersom min pappa har beställt tv-kanaler som t.ex viasat, disney och nicklodeon! Så kommer bli mycket att kolla på när jag kommer hem. Men nu måste jag dra, innan läraren blir sur på mig, plus denna lektionen vill man inte missa!

Take Care, S!

 


Godmorning and hello!

  2013-01-25 / 09:44:00 / Skolan / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon alla vackra solstrålar!
Igår så sa jag ju att jag förkännade ett A i musik(trummor) och det fick jag, nu gäller det bara att kämpa med elbas, gitarr (som jag har hemma) och piano (som jag har haft hemma). Nu har jag varit på en tandföreläsning i skolan. Det var riktigt inspirerande, hon som talade var sjukt bra på att övertyga folk. Men jag behöver inte övertalad jag röker inte, dricker inte, snusar inte och är inte sockerberoende. Inte vad jag vet iallafall.. Bye, nu ska jag skynda mig till idrotten! 


Take Care,
S!

 


♥Sportswear Fashion♥

  2013-01-24 / 20:31:07 / shopping / 0 KOMMENTARER
 
Sport fashion :D
 
Hejsan!♥
Okej, så jag har haft mylovebasket ganska länge nu. Jag har alltid gjort olka kollage, men har aldrig delat med mig till bloggen. Kände inte att ni ville se mina kollage som inte hade någon mening. Så kom jag på en ide om sportkläder, vilket var en grym ide! Jag älskar att träna och oavsett var jag tränar älskar jag att ha snygga sportkläder. Typ rosa, svart och vit är grymt, att ha när man tränar, det är riktigt starka och fina färger som jag gillar att ha på mina sportkläder. Det typiska för mig som jag tycker är trendigt är svarta(långa eller korta) träning tajts, rosa eller gul sportlinne och en vit, svart eller rosa sport-bh. Detta är väldigt trendiga och fina färger att ha. Fina sportkläder gör en också motiverad att vilja träna, för att man vill kunna ha på sig kläderna och känna sig vacker!
 
Take Care,
S!
 

FIT=Fuck It's Thursday!

  2013-01-24 / 11:43:35 / shopping / 0 KOMMENTARER

Hello! Nu chillar jag och mina chickas uppe i uppehållsrummet, jag är hur trött som helst och vill bara hem, men vi har fyra lektioner kvar, den enda som jag gillar är musik. HATAR KEMI! Fattar inte att vi måste ha det på Torsdag, dessutom fattar jag ingenting... Okej, jag fattar men det är inte något som intresserar mig, vilket gör det svårare att bry sig om det hon säger. Jag lysnnar men ingentig kommer in i hjärnan!! Aja, nu ska jag dra till musiken och spela trummor, klarade E, C och A nivån som bäst att jag får A, eller jag har klarat alla nivåerna. Ha en fortsatt bra dag! :)


MOVIES ARE MY FAVORITE!

  2013-01-23 / 17:08:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är fysik testet klart!

  2013-01-23 / 16:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Hejsan!♥
Jag känner mig totalt lättad nu när fysikprovet är klart så LÄTTAD! Jag tror att jag klarade mig rätt himla bra. Jag pluggade i och för säg tre dagar i rad, och var tvungen att skippa min styrketräning. Så jag hoppas verkligen att jag får ett A! Idag hade jag tänkt att ta igen förlorad träning och och så har jag missat massa serier som kommit ut. Så nu ska jag kolla på dem innan jag börjar träna och så har jag en tyska läxa som jag ska göra. Ha en fortsatt bra dag! ♥ 
 
Take Care,
S!

Tisdag = lång skoldag..

  2013-01-22 / 09:56:00 / shopping / 0 KOMMENTARER

Godmorgon alla sötnosar!
Hur är eran dag so far? Min har varit okej, fast jag är trött och hungrig. Eftersom jag inte åt frukost, vilket jag ångrar nu! Snart ska jag ha SO och sedan blir det idrott(där jag ska framför en serie med my friend). Så jag är nervös, eftersom att jag inte är bra på gymnastik, jag är bättre när det gäller styrketräning.. Igår skrev jag inte för att jag pluggade hårt igår, samma kommer det vara med idag. Eftersom att jag har prov imorgon!! :O Scary stuff! Men vila kan man göra efter provet. Nu ska jag ha SO!

Take Care,
S!


Klar med träningen!

  2013-01-20 / 21:00:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 

Plugg och Träning!

  2013-01-20 / 19:14:00 / / 0 KOMMENTARER
Hello, tänkte bara ta en snabb tur till bloggen och skriva lite. Som sagt så hade jag tänkt att plugga idag, och det gjorde jag, jag har massor med saker att göra och jag vet inte om jag hinner göra dem, med plugg vid sidan om så jag valde det istället. Men eftersom det är tre dagar kvar till provet (Onsdag, räknade inte med denna dagen) så kände jag att träna hinner jag göra. Men även det så känner jag mig alltid skyldig för att jag inte bara pluggar och skiter i att träna, duscha, äta, sova.. Ironic I know! Det suger att känna så ibland faktist, för att träning är ju också viktigt, eftersom man vill ju må bra. Eller? Ah, nu ska jag sätta igång och träna, äta, duscha och plugga mer. 
 
Take Care,
S!

So weak but so strong!

  2013-01-20 / 15:07:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tjena!
Jag började precis tänka på att jag har fysik prov på Onsdag, mitt hjärta hoppar i hundra. Jag orkar inte med prov, hehe! Speciellt inte fysikprov, det är ganska svårt. Jag vet inte när jag ska börja plugga eller något, så mitt hjärta går i hundra.. Fast jag får nog skippa träningen på Tisdag, eftersom att jag har prov dagen efter. Jag ska iallafall..
 
•Äta mat
•Plugga
•Träna styrketräning
•Duscha
•Sova eller plugga lite till
 
P.S I am panicing right now..

♥Foton på mig♥

  2013-01-20 / 14:53:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Take Care,
S!

Bellbox + 4 enkla steg till långt och fint hår

  2013-01-20 / 13:03:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej!
Okej, så det är så att jag har hittat ett grymt bra balsam, för försvagat och sprött hår, som mitt.. Jag vet inte om jag ska köpa den eller inte, den verkar jättebra, många verkar också köpa den. Så kände att jag också ville pröva den, eller vad tror ni? Klicka på länken så kommer ni fram till produkten :D http://www.bellbox.se/tigi-bed-head-urban-resurrection-3-conditioner-200ml.html
 
 
Tips för er som har ingen aning om vad ni ska göra om erat hår är torrt, skadat och riktigt risigt utan att saxen är ett måste. Det finns många tjejer som jag som vill ha långt, lent och fint hår till sommaren, utan att behöva klippa håret för att topparna är för kluvna. 
 
1. Det första du måste göra är att du måste inse att ditt hår är skadat och snart påväg mot saxen.
2. Inpackningen: Ta inpackning före balsam, för att balsam stänger igen hårets fjällskikt, det är bra efter att du tagit schampo men inte lika bra som inpackningen. Så du ska först ta schampo-inpackning-balsam. Inpackning finns att köpa på www.bellbox.se 
3. Använd balsam ofta för att det hjälper att fixa håret, få den glänsande känslan och balsamet minskar också slitage, eftersom att det ger en tåligare yta och stänger hårstrået. Byt aldrig ut balsamet mot inpackiningen eller tvärtom, de båda verkar annorlunda därför är det dåligt att byta ut någon utav de produkterna. Välj också de balsamet som fyller ditt hårs krav.
4. Om du vill ha långt och fylligt hår så måste, MÅSTE du vårda det rätt. Du kan inte bara slänga schampo på ditt hår, och tro att det hjälper utan du måste krama håret med handen, jobba i hårets riktning och att kamma håret med bredtandad kam är också bra. 
 
För att få mer tips om hur man ska ta hand om sitt hår, gå in på www.bellbox.se, det är oftast där jag kollar för hur jag ska behandla mitt hår. Eftersom att i början var jag inte så bra på det, men efter deras tips kan man se skillnad.
 
 

Relatable post of the day!

  2013-01-20 / 11:36:00 / / 0 KOMMENTARER
Godmorgon! Jag har viljat starta en grej rätt länge nu, relatable post of the day, det verkar som en as kul grej att göra. Men jag är inte så bra på vad som är relatable, så istället tänkte jag ta foton från tumblr om det som är ganska relatable. So i guess here we go! 
 
Take Care,
S!
 
 

Telia HBO

  2013-01-19 / 12:33:00 / fashion / 0 KOMMENTARER
Hejsan!
Jag är en utav de tjejerna som älskar att kolla på hundra miljarder serier, jag gillar oftast alla serier. Förutom typ sons of anarchy och andra väldigt våldsamma och onödiga serier. Fast jag gillar walking dead (zombies), den är också bra. 

Det finns en digital-tv som heter Telia , om ni har den så tycker jag att ni ska skaffa HBO, HBO är gratis de första 6 månaderna, kan ni tänka er det, 6 månader, kolla på hur många olika serier som helst t.ex. som den kända serien Sex And The CIty, som är en hyfsat bra serie. För er som inte vet så handlar serien om en kvinna vid namnet Carrie Bradshaw som flyttar till New York för att bli en känd författare, men när hon är i New York träffar hon tre andra unga kvinnor som senare i framtiden blir hennes bästa vänner. Hon går igenom saker som triangeldrama. Jag tror att folk gillar serien för att den är utspelar sig i New York, varför jo, alla människor i världen vill åka till New York, skaffa jobb där eller bara besöka. Men man vill ju veta om man har en chans, och genom att kolla på Sex And The City kan man se hur det finns folk som lyckas, det får en att känna att det går. Carrie är också en fashiongirl, som älskar att shoppa dyra saker som Versace och Gucci. Det är liksom också kul att kolla på. Serien handlar också mycket om kärlek och drama, men också om skoj och livet. Så ni som har Telia digital-tv gå och skaffa er HBO, för att de första månaderna är det dessutom GRATIS!! :D

Take Care,
S!
 
 
 

Skönhetsprodukter+Viaplay=Dagens inlägg!

  2013-01-19 / 11:00:00 / Filmer / 0 KOMMENTARER

Goodmorning to everyone!
Hur har dagen varit för alla, min har hittills varit awesome, jag är sjuk trött, men också pigg samtidigt. Idag har jag inga planer för att göra något, utan idag ska jag bara sitta och chilla, innan allt crazy börjar! Idag hade jag tänkt att sätta mig framför tv/datorn och kolla på någon familj med mina föräldrar eftersom att vi har viaplay, som verkar awesome so far. Vi har haft den i 3 månader, på Viaplay.se kan man kolla på olika filmer, tv-program eller olika sporter live. Det finns nya och gamla filmer, men eftersom vi har haft den i 3 månader, så har jag nästan sett alla. Min favoritfilm där var Soul Surfer, jag hade sett den innan viaplay, men det var mycket bättre bild, det fanns översättning också så jag kollade på den där såklart. Så kolla på viaplay :D
Nu ska jag klä på mig och kolla på modern family.

Take Care,
S!


Kolla vad min mamma kom hem med igår, dessa är en utav de bästa produkterna som finns i världen. Clinique är bäst, jag hade visat för och efter bilder men, nej.. De är dyra som bara den, men värda pengarna, tack mami! 


Fredagar är bäst.

  2013-01-18 / 17:50:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan! Hur är dagen för alla?!
 
Min dag har varit grym, eller vanlig. Som vanligt som en annan vanlig tonåring vaknade jag kl.07:00, och åt frukost, tog på mig och borsta tänderna. Sedan drog jag till skolan. Våra första lektioner var soft, och sedan under eftermiddagen blev det mer tråkiga ämnen. Sedan drog jag hem, lagade middag och nu sitter jag framför datorn och chillar. Snart ska jag träna nike training, fast jag vet inte om jag orkar. Inte för att jag är lat, men jag får jätteont i magen, jag tillochmed kände att jag ville spy. Men det är inte någon mensvärk som alla tjejer tror, utan det är typ feber eller något. Fast jag ska träna ändå, gotta keep my body in shape! Annars kommer jag bara ångra mig, hehe! Jag kommer också förstöra mitt schema, så det är typ now or never.
 
Take Care,
S!
 

♥ The Carrie Diaries ♥

  2013-01-15 / 18:09:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan!♥
 
Jag kom hem för en stund sen, idag var det Tisdag, så det var en lång dag! Jag hade ett svenska tal att ha framför hälften av min klass, jag klarade det ganska bra, utan att ha stödord (kort). Maten var också god (tacolåda) och idrotten var bra! För första gången i mitt liv.. B-språket, var likadant som vanligt, långtråkigt m.m. Efter att jag hade kommit hem så satte jag mig och åt och kolla på den en ny serie. Den har precis kommit ut! Så jävla bra, excuse my language.. Men den var verkligen as bra, HAHA! Det är en följare av Sex and the City, fast den handlar bara om Carries liv (som en tonåring). Det är en jättesnygg kille med i serien och tjejen är så himla söt och fin. Det är inte massa (nasty) stuff happening, som på sex and the city, det är mer en tonårings serie. Det handlar om hur hennes liv var innan hon åkte till New York och blev en författare, och hur hon blev ett riktigt fashionfreak. Någon kanske har läst boken, men jag tror att serien också är bra. För att böcker brukar man säga är bättre, men serie är bra. För att nu har man ett ansikte till karaktären i boken, karaktärerna också. Det enda som var negativt var att ingen utav hennes kompisar från sex and the city var med denna serien. Vi får se hur långt den går. Den kommer säkert bli HUGE! Jag tycker att ni alla ska gå in på sidereel.com och kolla på The Carrie diaries, NU!
 
Take Care,
S!
 
 
 

Teknik lektion

  2013-01-14 / 11:51:00 / Böcker / 0 KOMMENTARER

Hello, to everyone! How is everything going! I am great.

Okay nu räcker det med engelska, snart ska jag iallafall ha teknik för första gången för 3 år sedan! Och jag ska ha teknik i 1 och en halv timma. Jag vet inte varför teknik finns eller vad jag har för nytta av det. Jag vet heller inte vad man gör på tekniken, bygger saker eller bara sitter och jobbar i boken som alla andra ämnen ! Bored of just talking about it.. Åt precis korvstroganoff och ris, fan vad gott! It tastes like heaven in my mouth :) Jag tänkte träna idag, men jag får se eftersom det är tal imorgonJaja, nu ska jag fortsätta med min dag.

Är det någon som kan några riktigt bra sidor där man kan köpa kläder?

Take Care, S!


Mitt liv i ord.

  2013-01-11 / 12:40:00 / Böcker / 0 KOMMENTARER
Hejsan!

Hur har dagen varit för alla? Min var väl okej. Min dag började med att jag skulle gå till tandläkaren vid 08:30, det borde varit vid 9:30 så hade jag fått sova lite också. Jag kunde knappt röra mig, ville bara sova. Men jag hade inget val direkt :/ Efter mitt tandläkarsbesök så drog jag till skolan och fortsatte mitt "vanliga" liv.. Hahaha! Det är nog det jag har gjort idag, klockan är bara 12:40. Så jag har inte direkt hunnit göra något, därför väljer jag ibland att skriva vid sex tiden. AWESOME! Snart slutar skolan och jag tänkte dra hem, äta och kolla på några serier. Läsa lite (ur Mycket mer än så) best book AVERR! :p Måste också fixa mitt tal (som vi fått på svenska). Nu ska jag fortsätta med matten innan min lärare förstår att jag håller på att greja med mobilen, och inte miniräknaren..


Take Care, S!


Ur en tonårings perspektiv

  2013-01-10 / 18:29:00 / Böcker / 1 KOMMENTARER

Hejsan!

Hur har dagen varit för alla? Min var suverän, förutom att jag slutade sent och maten inte var god. Jag har också varit panikslagen inför vad jag ska välja för linje på gymnasiet.. Det är liksom just around the corner som amerikanerna brukar säga. Jag vill inte välja fel linje, jag vet att folk säger att man kan byta bara. Men de känner inte mig, jag kan bara inte byta något så lätt. Jag är sån som håller mig kvar för jag vill inte gå miste om något som kanske ska vara rätt typ när det gäller kompisar. Det har hänt att jag inte gillat dom och jag stanna kvar även det, men jag väntade på dagen då de skulle lämna mig. Så att jag inte skulle känna att det var mitt fel att det inte funkade, att jag borde ha hållit mig kvar. Det är inte så lätt!

Det är inte bara det utan nationella prov också, varför ska ens nationella prov existera.. Jag förstår inte hur läraren tänker då hon/hansäger att allt vi har gjort från 1- 9:an ska vi nu ha prov på i ett visst ämne. Skojar ni!? Det är inte lätt, efter ett prov på kanske matte i 4:an, jag kommer aldrig ihåg det jag gjorde eller vad vi ens jobbade om. Det är ganska löjligt, jag vet att det inte går att göra något åt saken men jag är glad att jag kan säga vad jag vill någonstans.

Innan jag började skriva mitt blogginlägg så läste jag en jättebra bok, författaren är Sarah Dessen och boken heter Mycket mer än så! Sjukt bra, romantisk och underhållande bok för oss tjejer. Det är typical high school bok, men annorlunda ändå. Som sagt om man ser en film (som man älskar), då vill man att någon ska göra något liknande och så är det med den här boken. Den är lik min förra bok jag läste som hette Personer du kanske känner. Fast jag vet inte vilken som är bäst..

Efter att jag har skrivit blogginlägget, ska jag träna (styrketräning), äta, duscha, läsa lite ur (min favoritbok) och lägga mig. Jag vill bara vara lugn och vila, träna upp hjärnan innan all stress med nationella prov, andra prov, läxor och skolarbeten börjar.

Take Care, S!


Första roliga skoldagen!

  2013-01-09 / 17:28:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
♥Hallo!
Hur var dagen för alla idag? Idag var dagen så himla bra för mig, jag har gjort en del saker, eller aa.. Ne, det har jag inte, men jag har fortfarande haft det ganska roligt i skolan. I KNOW, man brukar inte ha det roligt där, men idag så var alla lektioner jättebra, och jag tyckte om det vi lärde oss om. Svenska lektionen var nog bäst, idk why, men det var det bara. Vi ska hålla ett tal om en bok vi har läst, och jag valde att läsa "Personer du kanske känner", en utav de bästa böckerna jag läst, slutet var lite svagt, dåligt och inte det som jag trodde skulle hända. De förklarade aldrig om personernas liv efter.. Boken är skriven av inte en, utan två författare, som dejtar varandra tror jag eller något sånt.. Boken är engelsk också så jag tyckte om den mer då, eftersom att allt de berättar om händer i USA. Rekommenderar den till alla som gillar romantik och high school movies (teenage movies). Nu ska jag fixa min nya design till bloggen, jag är trött på denna, och den passar inte mig.
Just wanna thank my friends for getting me to the back old days when we had fun. Last year in 9th grade and I just really wanna get awesome grades and have a awesome time :D Thank you B ;) 

Relatable Post!

  2013-01-08 / 22:23:55 / Mode / 0 KOMMENTARER

Nu är jullovet slut och jag har firat mitt nyår ganska bra! Så himla kul var det! Inte en utav de bästa nyåren i mitt liv, men den var inte så dålig. Jag har märkt att alla förväntar sig att bara för det är ett nytt år så ska allt ändra sig från 31 december till 1 januari. Du kan inte förändra ditt liv på en dag, det tar ganska lång tid. Inget kommer förändra på en dag om det inte händer något sad. Men nu snackar jag om det positiva, det kan ta tid tills allt är bra. Jag vet att det suger, för det gör det verkligen. Man vill att första dagen i ett nytt år ska bli en perfekt början. Men det är just då reality strikes you, det kan bara inte hända. Allt är inte perfekt, en dag kan vara perfekt eller en vecka, men under den veckan så finns det alltid något som gjort det tråkigt för dig. Erkänn det snabbare, så kommer du genast må bättre.

Jag har inte levt tillräckligt länge för att kunna säga rätt eller fel, men vissa saker vet jag, vuxna vet bättre. Vissa gör kanske inte det pga svårigheter, annorlunda uppväxt och mer. Men de ska försöka vara smartare och wise (vet inte hur ordet stavas på svenska).

Dagens relatable post :)

Dagens outift :)